Loading...
It is currently 14 Oct 2019, 09:56
Switch to mobile style
It is currently 14 Oct 2019, 09:56


Prvi koraci na forumu ( UPUSTVO )

Da se registrujes klikni --> OVDE
Da se prijavis klikni --> OVDE

Detaljno upustvo kako da se registrujete možete pogledati youtube video ispod
Obaveštenja

 


Linkovi


Dobrodošli na APB ® Community forum. Budite aktivni i pratite novine.

Download Linkovi
Reply to topic  [ 1 post ] 
 .:: Pridruživanje našoj zajednici (Sve ovde) ::. 
Author Message
 Offline
APB ® Level 5
User avatar

Lokacija: Subotica
Age: 28
Postovi: 2177
Online: 222d 16h 39m 49s
Drzava: Serbia (rs)
Pohvalio: 102 x
Pohvaljen: 179 x
Pol: Muško

Facebook:Facebook
Say Thanks to the author of the post: ^vip^
Post .:: Pridruživanje našoj zajednici (Sve ovde) ::.
Evo da pokrenem i ovu temu ako neko bude zaista želeo da se pridruži nama, našoj zajednici i postane deo našeg TIMA! Ovde ću nabrojati uopšteno šta je potrebno, šta mi zahtevamo i kako funkcioniše sve to, pa da krenem.

1. Vaš server treba da spada u top700 na gt.rs kako bi mogli uzvratiti redirect. Ako server nije u top700 i onda imate mogućnost pridruživanja zajednici ali redirect neće ići sve dok ne postignete rezultate. Nama nije toliko bitan rank, već da vidimo vašu funkcionalnost i želju ka poboljšanju.

2. Da znate koristiti ftp, da ne koristite zabranjena sredstva koja su već svima poznata, da imate dobru komunikaciju i razum, takodje da vaš server nije bio na lošem glasu radi ne dozvoljenih sredstava! Morate poštovati ljude koje nas okružuju, da ne glumite da sve znate i da ste najpametniji, budete korektni prema svima koliko je to moguce i da poštujete pravila servera koja su jasno naznačena u našim admin sobama ovog foruma

3. Ono što zahteva dolazak u naš community od strane nas je vaš FTP. Nama nije potreban gamepanel nego FTP pristup kako bi mogli međusobno da se pomažemo ( Jedino što je potrebno iz gamepanela su neke stvari kako bi bili dodati serveri i na našem sajtu, ili da date meni tj ^vip^-u podatke da to brže sredi ). Naravno i vi možete izabrati FTP naših servera u zavisnosti od broja vaših (Posle mesec dana provedenog u našem Community). Da se trudite maksimalno poboljšati servere i držati ih zategnute ( Bez grešaka ;) ).

4. Svi head admini koji postoje od svih naših i vaših servera, moraju imati na svim serverima sve admin komande. Tako da svi hedovci dobijaju full admin komande na našim serverima kao i na vašem ili ti vašim. Ako se ustanovi da neko od vaših HEAD ADMIN-a koristi ne dozvoljena sredstva, vaš server će biti uklonjen automatski sa ovog Community-a. Tako da se nemojte šaliti sa takvim stvarima!

5. Ne izostavljamo nikad vaša mišljenja. Što znači ako želite da pređete kod nas i imate bilo kakve predloge, možete slobodno podeliti sa nama. Sve važne plugine, testiranja pa i velike izmene oko servera na vreme obaveštavate u head admin sobi koja se takođe nalazi na forumu. Tu sobu vidite kada dobijete rank head admina.

6. Što se tiče foruma i nekog velikog pristupa, nemojte zahtevati sve živo jer nećemo davati odma sve što vi mislite. Dobijate status i otvorene sve sobe ovog foruma. To mislim na head admine. Najviše head admina oko 1 servera možete imati 3-oje. Što znači tih troje dobijaju status hedovca na forumu sa moderator funkcijama za početak. Ako sve bude išlo svojim tokom i ako zaista se pokažete kao fer osobe, lako ćemo vam dati i administratora foruma.

Ako bude još nešto potrebno editovaću post.

Napomena: Poslednji put editovano: 15.01.2014.g.

Show/Hide Signature


09 Jan 2014, 15:46
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


Who Visited this Topic?

No registered users have visited this topic.


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to: