Loading...
It is currently 21 Jan 2019, 21:41
Switch to mobile style
It is currently 21 Jan 2019, 21:41


Prvi koraci na forumu ( UPUSTVO )

Da se registrujes klikni --> OVDE
Da se prijavis klikni --> OVDE

Detaljno upustvo kako da se registrujete možete pogledati youtube video ispod
Obaveštenja

 


Linkovi


Dobrodošli na APB ® Community forum. Budite aktivni i pratite novine.

Download Linkovi
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 
 Prodajem 5.1 audio decoder za 5.1 zvučnike RUSH 
Author Message
 Offline
APB ® Level 5

Lokacija: Serbia, Belgrade
Age: 28
Postovi: 3101
Online: 234d 20h 46m 3s
Drzava: Serbia (rs)
Pohvalio: 42 x
Pohvaljen: 195 x
Pol: Muško

Facebook:Facebook
Say Thanks to the author of the post: APB | madmarko
Post Prodajem 5.1 audio decoder za 5.1 zvučnike RUSH
Jedan od najboljih proizvoda po meni, zato što se za malo para mnogo dobije. Ovaj proizvod je za sve koji imaju muke sa povezivanjem 5.1 zvučnika sa bilo kojim drugim uređajem, a uglavnom je taj drugi uređaj televizor.

Image

Naravno, sa PC-jem 5.1 zvučnici se mogu lako povezati preko zvučne kartice. A šta ako je potrebno da zvučnike povežete sa nekim drugim uređajem, npr televizorom? E onda je ovaj uređaj pravo rešenje za vas. Ja sam imao muke kako da povežem 5.1 zvučnike sa televizorom, tj nisam imao muke nego jednostavno nije moglo da se poveže i kraj. Sada koristim dva ovakva uređaja na dva TV-a na koji su povezani 5.1 zvučnici.

Ovaj vid direktnog povezivanja zvučnika sa nekim uređajem je sam po sebi nemoguć, osim načinom povezivanja direktnom vezom preko optičkog kabla, ali najjeftiniji model zvučnika koji poseduje optički ulaz je preko 300 eura (toliko je barem najjeftiniji model koji sam ja pronašao do sada, onaj logitechov). Tako da ukoliko ne posedujete takve zvučnike i ne planirate da izdvojite toliko novca da ih kupite, bez nekog trećeg uređaja koji će posredovati između prva dva (npr 5.1 zvučnika i televizora), nećete moći ništa uraditi, a taj treći uređaj je uglavnom morao biti neki risiver koji košta isto tako preko 300 eura, drugim rečima skuplji nego sam televizor. Tako da ispadne da ako hoćete 5.1 zvuk dok gledate tv ili puštate sadržaje na njemu, na jednu ili na drugu stranu 300e morate izdvojiti ili ništa od toga.

Sa ovim konvertorom rešili ste problem za mnogo manje para, a radi isto što i risiver, drugim rečima bez ikakvih problema i muka se može povezati 5.1 sistem zvučnika na bilo koji drugi uređaj, znači ne samo TV nego bilo koji drugi, Xbox, Playstation, DVD playeri, Blu Ray playeri, itd itd.

Podržava do četiri uređaja koje možete priključiti na vaše 5.1 zvučnike. Ima dva digitalna audio (SPIDIF) ulaza, jedan digitalni audio coaksijalni (COAX) ulaz i jedan stereo 3,5mm (bananica), a sa druge strane su 6RCA koje spajate na 5.1 aktivne zvučnike i na tasteru birate između 5.1 ili 2.1 režima, dok na taster input birate preko kog ulaza i kog uređaja će ti zvučnici raditi.

Naravno najbolji i najčistiji zvuk će se dobiti povezivanjem preko optičkog kabla, ali ukoliko vas uređaj ne poseduje optički ulaz, onda je najlakše i najbolje preko 3.5mm (jedan kraj u aux ulaz u decoderu, drugi u izlazu za slušalice u uređaju).

Od svih decodera koji se danas prave, RUSH je jedan od boljih, zato što za razliku od drugih i starijih modela gde se običan stereo zvuk samo prebaci na zvučnike, sa ovim on ipak stvara i surround efekat, što je naravno i prava čar u 5.1 sistemu. Da se ne lažemo nije što i risiver, niti ima neko pojačalo, ali sasvim solidno i veoma približno risiveru, za kao što rekoh dosta manje para.

Evo i opisa ko se razume u ovo šta sve piše, tu je detaljno opisano na kom principu radi i kako radi, ja kada sam kupovao nije me to zanimalo bilo mi je bitno da radi, naravno radi i bolje nego što sam očekivao, no eto ako se neko razume i zanima ga neka pročita:

Digital Optical to Stereo Surround Analog HD 5.1 Audio Decoder 2 SPDIF Ports HD Audio Rush for HD Players / DVD / XBOX360 / TV

Used 24-bit audio DSP,96 KHz digital receivers, and 192 KHz or 24bit ADC and DAC. Support Dolby Digital AC-3 Dolby Pro Logic, DTS, PCM andother digital audio format source decode, a variety of sound field and the replay results of two listening modes,5.1 analog audio output , will auto work with different amplifier and speakers to get different sound effects, easy to connect many entertainment devices which with optical and coaxial digital signal and analog output signals , such as: set-top boxes, HD players, Blu-ray DVD, PS2, PS3, XBOX360, TV.

Features:
1. Convert DTS or AC3 source digital audio to analog 5.1 audio or stereo audio output
2. The analog stereo L or R signals after digital processing chip handle convert it to analog 5.1 channel output
3. Multi channel audio input SPDIF, Coaxial, Stereo 2 x SPDIF input,1 x Coaxial input, 1 x Stereo
4. Analog 5.1-channel or Stereo output

Specification
1, Signal to Noise:120db
2, Degree of Separation : 85db
3, Frequency response: 20Hz-20KHz +- 0.5db
4, Max Output Volt: 2.2V
5, Power Supply DC 5V 1A outlay 110v-240v broadband convert DC5v Power

Package content:
1 x Digital Audio Decoder
1 x DC 5V Power Adapter
1 x Optical Cable
1 x User Manual

Na mom FB profilu u albumu decodera u galeriji imate više ubačenih slika, no za ovo su slike i nebitne, bitno je da vrši posao.

Facebook: https://www.facebook.com/mad.marko.71

Cena je 50 eura. Odmah da vam kažem i uštedim vreme da me ne pitate za manje, da sam ja preprodavac cena ne bi bila problem i naravno spustio bih je za članove našeg community-ja, ili ne bih, ali bih onda deo išao za servere, ali ovo moj ortak nabavlja i kupuje, ja samo uz njega prodajem da mu pomognem, te je zarada minimalna. Naravno znate me svi, prekontrolisao sam i sve radi, da vam ne bude frka oko toga.

Piše gore na engleskom, ali da napišem i na srpskom, da u paketu osim samog decodera dobijate naravno i adapter za struju, ali i optički kabal, tako da ne morate i za njega davati oko 1000 dinara.

Za više informacija i za dogovor možete preko pm foruma ili preko fb-a, ko ima moj skype može i tako naravno, nebitno. Moguće lično preuzimanje na teritoriji Beograda i Obrenovca (naravno pod Beograd mislim opština Čukarica i deo prema centru), ili šaljem preko pošte pouzećem, poštarinu plaća kupac (nešto malo jače od 200 dinara).

Pozdrav i srećna kupovina :D

Show/Hide Signature


14 Mar 2016, 06:56
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


Who Visited this Topic?

No registered users have visited this topic.


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to: