APB ® Community
http://apb-hq.com/forum/

Sva pravila vezana za Mini Pub TURNIR!
http://apb-hq.com/forum/viewtopic.php?f=85&t=4151
Page 1 of 1

Author:  HaZ™ [ 21 Feb 2016, 22:09 ]
Post subject:  Sva pravila vezana za Mini Pub TURNIR!

Opsta pravila:


 • Metod takmicenja: 2 vs 2
 • Na "APB ® Mini Pub™" turniru ucestvuje maksimalno 32, a minimalno 12 ekipa
 • Za takmicenje se prijavljuje 2 clana ekipe , i dozvoljeno je da igraju samo prijavljeni igraci (nick-ovi), u suprotnom mec se otkazuje u koristi protivnicke ekipe 16-0!
 • Pre ulaska na server, potrebno je da svi igraci stave svoj: TAG + NICK da bi se mec sto pre startovao.
 • Obe ekipe su duzne da se pojave na serveru 10 minuta pred pocetak meca i da se zagreju. Ekipa koja se u zakazanom terminu ne pojavi na serveru (nakon 10 minuta cekanja) automatski gubi 16 - 0 i pobednicki tim dobija 2 boda
 • Ekipa koja izadje pre kraja poslednje runde i samog kraja meca dobija zabranu ucestvovanja na svim buducim takmicenjima APB Turnira.
 • U toku meca na serveru se mogu naci maksimalno 2 APB Administratora.

Pravila:

1. Turnir ce se GRUPNO odigravati.
Princip grupne faze je sledeci:
 • Svaka ekipa mora odigrati sa svakom ekipom iz iste grupe.
 • Grupna faza kao i celokupan turnir ce se igrat po sistemu BO3 (Best of 3).
 • Prva i obavezna mapa ce biti mapa sa puskama-rifle (ak47 i m4a1). A ona ce biti birana random.Sledece mape dolaze u obzir :
  -aim_map_esl
  -aim_ak_colt_duel
  -aim_map
  -aim_map2
  -aim_ak-colt
  Drugu mapu bira porazena ekipa.Prvo bira da li ce se igrati awp ili pistol mapa a zatim i samu mapu.Sledece mape dolaze u obzir:
  -awp_india
  -awp_map
  -awp_march_sunny
  -aim_map_deagle3k
  -aim_map_usp
  I ukoliko je neresen rezultat posle 2 odigrane mape igra se i 3 koja ce biti opet sa puskam-rifle i ona ce biti birana random od preostale 4 neodigrane mape sa puskama.
2.Ekipa koji pobedi dobija 2 boda,a ako gubitnik osvoji jednu mapu i on dobija 1 bod (ukoliko se desi da 2 ekipe na kraju grupne faze imaju isti broj bodova gleda se njihov medjusobni rezultat da bi se odredilo ko će biti na kojoj poziciji na tabeli.)
3.Prve 2 ekipe iz grupe prolaze u drugu fazu takmicenja.
4.U drugoj elimicionoj fazi takmicenja ce igrati 1. ekipa na tabeli protiv 2. ekipe na tabeli iz dve razlicite grupe.
5.Shop ce biti zakljucan!
6.Ako ekipa koja u toku meca odluci da izadje sa istog pre njegovog zavrsetka bice sankcionisana time sto gubi isti sluzbenim rezutatom 16-0 i pobednicka ekipa dobija 2 boda.

Opsta pravila igre:

1. Runde: maksimalno 30 rundi: svaka ekipa igra po 15 rundi kao T i 15 rundi kao CT.
2. Pobeda: pobednik je prva ekipa koja pobedi 16 rundi.
3. Vreme trajanje runde: 1 minut 45 sekundi.
4. U slucaju da dodje do neresenog rezultata od 15-15 dolazi do: takmicenja, odigravace se produzeci. Produzeci se sastoje iz 6 rundi, 2 produzetka po 3 runde. Svaka ekipa ce igrati po 3 runde kao T i 3 runde ka CT. Prva ekipa koja dobije 4 runde je pobednik. U slucaju neresenog rezultata, produzeci se ponavljaju dok se ne dobije pobednik.
5. Ako u toku meca zapazite bilo kakvu nepravilnost, nemojte gubiti vreme da isterujete pravdu (da psujete i slicno) nego adminu prosledite primedbu (say_team: @text) ili nakon meca ostavite post na forumu u temi APB ® PaintBall Online Tournaments™ -> Diskusije (Organizatori ce razmotriti vas slucaj i dati svoje misljenje na istom topicu). Vredjanje i slicni ispadi na SAY nece se tolerisati.
6. Ukoliko dodje do bilo kakvih nepravilnosti tokom meca, organizatori mogu zatraziti snimak od nekog od igraca i doneti konacnu odluku koja ce biti objavljena na forumu.
7.Igraci koji su "ispali" sa servera imaju 5-10 minuta da se ponovo vrate na server, u suprotnom ta ekipa gubi mec sa zvanicnim rezultatom 16-0.Page 1 of 1 All times are UTC + 1 hour [ DST ]
Powered by APB ® Community
http://www.apb-hq.com/forum